Jubilee 15 - Ny kompakt vedovn designet for hygge
Lotus Jubilee 15 i minimalistisk stil er ideell for de mindre rommene i boligen
Nå kommer den danske produsenten Lotus med en kompakt ny vedovn som overrasker. Det er lett å finne plass til Jubileum 15 i boligen når det skal være koselig og varmt i mindre rom. Med et flott flammebilde bak tykke glass – og enkel betjening, fordi ovnen til tross for sin størrelse kan ta kubber på opptil 30 cm og «kjøre» over lengre tid.
Den enkle kontrollen av forbrenningen med Comfort Air Control-systemet gjør at den nye komfyren brenner jevnt. Med de forskjellige innstillingene til luftblåseren kan du enkelt finne en innstilling som gjør forbrenningen optimal.

Et diskret møbel
Den nye modell 15 har en dybde på bare 30 cm og en høyde på 85 cm, den minste ovnen i den populære Jubilee-serien fra Lotus. Et kompakt og diskret møbel som passer inn i mange miljøer.
Den stilige og funksjonelle designen er tilgjengelig i stål, kleberstein eller Indian Night – og lokket kan velges med 3 forskjellige grep. En annen fordel er at vedovnene har Soft Close-system, der trekkes helt inn og «låses» når lokket det lukkes lett.

Ren forbrenning
Kvaliteten og de solide materialene – stål, støpejern og naturstein – gir ovnens forskjellige versjoner en vekt på mellom 87 og 127 kg. Jubileum 15 har energimerket A+ og yter bare 4 kW. Ved utviklingen av den nye ovnen har det vært lagt vekt på å oppnå best mulig forbrenning med minimale CO2- og partikkelutslipp.
Hvis du vil ha en helt stilren design, kan du kjøpe en dør som dekker det åpne vedkammeret. Lotus tilbyr også 2 forskjellige herdede glassplater som beskytter mot glør og er lette å rengjøre.


Finn mer informasjon og nærmeste forhandler på www.lotusstoves.com