Jubilee 25 - Stilren peisovn med nye fordeler

01-des-2017
Ny utgave av Lotus Jubilee 25 med enda større fokus på driftssikkerhet og kontroll over forbrenningen
En av markedets mest stilrene og driftssikre peisovner kommer nå i ny, oppgradert versjon. Jubilee 25 fra den danske produsenten Lotus har fått et slankere og mer elegant design, som står i stil med moderne boliginteriør. Samtidig kommer ovnen fortsatt med garantert langvarig og stabil varme, fordi den rommer vedkubber på opptil 40 cm.
Forbrenningen styres enkelt med Comfort Air Control-systemet med et luftspjeld med flere trinn. Det gjør ovnen driftssikker med en nøyaktig varmeinnstilling som alltid føles behagelig. Selv om peisovnen holder høy temperatur, er luftspjeldets håndtak godt å holde i, fordi det er kledd med silikon.

Vakre flammer og enkel betjening
En av de daglige gledene ved å tenne opp i peisovnen er å se på flammene og den hyggen får du virkelig med det store glassvinduet på Jubilee 25. Ovnen har også blitt enklere å åpne og betjene, med et større varmeisolert håndtak og det nye Soft Close lukkesystemet. Det «låser» døren når den lukkes lett inntil.
Brennkammeret i en Lotus peisovn har den spesielle Clean Burn-teknologien. Den sikrer en ekstra høy forbrenningstemperatur med optimal utnyttelse av treet. Samtidig er hele prosessen renere, fordi avgassene forbrennes i ovnen i stedet for å ledes ut.

Finnes i 3 utførelser
Ovnens vedrom gjør det enkelt å lagre ved for mange timer med varme, og foretrekker du et mer strømlinjeformet utseende, kan vedrommet lukkes med en dør som finnes som ekstrautstyr. Den nye Jubilee 25-peisovnen kommer i sett og er priset fra NRK 19 595. Den finnes i stål, kleberstein og Indian Night – alle i sorte nyanser.

Mer informasjon og nærmeste forhandler finner du på Lotusstoves.no