Lotus Mira 7

04-mar-2016
Mira 7 er en videreutvikling av vår populære Mira-serie. I denne versjonen har vi brukt all vår kunnskap til å utvikle en ovn sikrer sikrer en god og behagelig varme, også etter den siste påfyllingen av ved. Hemmeligheten ba det er ovnens spesialbygde PowerStones, som er laget for å kunne holde på varmen over en lang periode.

I tillegg til dette er Mira 7 også et godt valg hvis du er på utkikk etter en harmonisk stilren ovn som utnytter veden optimalt og som er enkel å betjene, blant annet på grund av måten du kan betjene luftreguleringen og det ergonomiske håndtaket til åpning og lukking av døren.

Mira fås i tre varianter, Mira 7 i stål, Mira 7M i stål/kleberstein og Mira M i ren kleberstein med en vekt på 270 kg. PowerStones er en spesialutviklet Lotus-stein, som holder ekstra lenge på varmen. Steinen monteres på brennkammeret på ovnen og er standard på Mira7. På de øvrige Mira-ovnene er den ekstrautstyr.

Mira 7M - kombinerer stålets eksklusive uttrykk med klebersteinens praktiske varmeavgivelse. I tillegg kan man montere opptil 54 kg ekstra varmeavgivende PowerStones. (Disse er inkludert i Mira M-ovnen).