Maestro 1 & 2 - Varmens nye, elegante look

30-aug-2018
Elegant utformede Lotus Maestro vedovner med både strålings- og lagringsvarme
Nå er den danske produsenten Lotus klar med de nye kvalitetsovnene Maestro 1 og 2, som leverer oppvarming til hjemmet på to måter: Dels med strålingsvarme når du tenner opp og flammene er på sitt høyeste bak glasset – dels med lagringsvarme fra ovnens steinbekledning. Med en kapasitet på 6 kW varmer Maestro i klebersteinsversjonen uten problemer et boareal på 120 m2. Bare lagringsvarmen varer opptil 14 timer, og ovnen er energimerket A+.

Brennkammer med ren teknologi
I tillegg til steinbekledning skyldes den høye varmeeffekten den spesielle oppbyggingen av forbrenningskammeret med Clean Burn-teknologien, som sikrer ren og miljøvennlig forbrenning. Driften er enkel med trinnvis kontroll av lufttilførselen – og det automatiske lukkesystemet der to magneter trekker døren på plass. Lokket er laget av støpejern og er tilgjengelig i svart, grått eller med Magic glass.

Design når nye høyder
Det har blitt arbeidet målrettet med elegant design, slik at Lotus Maestro 1 og 2 kan passe inn i alle moderne boligmiljøer. Vekten gir den timelange lagringsvarmen, og med høyder på 123 cm og 154 cm skjuler ovnens design tyngden på 420 kg og 530 kg. En nyhet er bakeskuffen til Maestro 2.

Som hos alle andre Lotusovner gis det 10 års garanti. Maestro 1 og 2 er tilgjengelige i kleberstein eller steintypen Indian Night og har energimerke A+.


Finn mer informasjon og nærmeste forhandler på www.lotusstoves.com