Mondo 3 - Vakre flammer i ny ovn med høy varmekapasitet
Med slank design og flotte materialer passer Mondo 3 til mange boliger
Nå kommer den danske produsenten Lotus med en vedovn som i tillegg til et vakkert flammebilde har god varmekapasitet. Mondo 3 er en ny modell i serien, kjent for sitt godt håndverk og sine solide materialer. Ovnen er utformet i kaldvalset stål, støpejern, kleberstein eller Indian Night, og har en design som passer dagens boliger. Resultatet er en vedovn med holdbarhet og tyngde. 99 eller 123 cm høy og vekt mellom 112 og 210 kg, takket være kvalitetsmaterialene som bidrar til å sikre ovnens effektivitet. Driften er komfortabel med Soft Close-systemet, der døren trekkes sakte inn og «låses».

Høy ytelse og ettervarme
Den nye Mondo 3 har energimerke A, og kan med sin effekt på 5 kW varme opp 120 m2 boareal. Den tyngste modellen, 3M, har et ekstra varmemagasin. Ovnens masse betyr at varmen blir lagret og gradvis levert til hjemmet – selv etter at ilden har slokket. Det er lett å tenne opp og kontrollere flammene med Comfort Air Control-systemet, der skyvekontrollen for luften går i forskjellige trinn/hakk. Ved utviklingen av Mondo 3-serien er det blitt lagt vekt på å skape en optimal forbrenning med minimalt utslipp av CO2.

Mange valgmuligheter
Mondo 3 er tilgjengelig i flere versjoner, som alle er i svarte nyanser: Stål, kleberstein eller Indian Night, og fås med topplate i støpejern eller stein. Tre forskjellige grep kan velges, og ovnens design kan gjøres enda stiligere ved å kjøpe en dør som dekker det åpne vedkammeret. Lotus tilbyr to forskjellige gulvplater i herdet glass som tilbehør til denne ovnen.


Finn mer informasjon og nærmeste forhandler på www.lotusstoves.com