Style - Nå er det kommet et nytt elegant design for varme i bredformat

05-jan-2018
Lotus Style setter nye standarder for ovner til den moderne boligen
Igjen flyttes grensen for hvor enkelt og stilrent designet av en peisovn kan være – samtidig som den varmer opp et stort boareal. Den danske produsenten Lotus kommer nå med Style, som kombinerer innsatsens elegante design med ovnens praktiske funksjon.
Designet er trukket ut i bredformat, slik vi kjenner det igjen fra andre store skjermer i hjemmet. Det vakre synet av flammene gjennom glasset rammes inn av enten kleberstein, Indian Night eller Limestone. Kvalitetsmaterialer som med sin farge og tekstur egner seg godt i mange typer interiører.
Resultatet er en ovn som også i kombinasjon med designermøbler glir naturlig inn og blir en stemningsskaper.

Enkel i bruk – behagelig temperatur
Style fås i modellene 370 W og 470 W, som er henholdsvis 72 cm og 93 cm brede. Ovnene er utstyrt med den spesielle Clean Burn-teknologien fra Lotus. Den rene forbrenningen gir en effektiv utnyttelse av treet og kan varme opp et boareal på 30–140 m².
Comfort Air Control-systemet forenkler opptenning og varmestyring, siden spjeldet som kontrollerer luftinntaket, har flere forskjellige trinn. Dermed er det enkelt å sørge for en jevn og behagelig temperatur som avgis over lang tid i kraft av ovnenes vekt på over 140 kg.

Sokkel i samme stil
Ovnene leveres med en praktisk sokkel som gir plass til oppbevaring av vedkubbene – og på den bredeste modellen kan de suppleres med en boks med plass til opptenningsmaterialer, hansker og annet tilbehør. Alt i samme design. De nye Lotus Style-peisovnene fås i kleberstein, Indian Night og Limestone.

Mer informasjon og nærmeste forhandler finner du på Lotusstoves.no